Valentines menu
Vejledning
Forret
- Brødet sættes i ovnen, 10-12min på 180
- Hummer bisque koges godt op
- Der sættes en lille gryde med vand over, der skal letkoge, og godt saltet
- Før servering kommes raviolier i,
- De skal koge 1.5 minut taget op
- Herefter kommers i en dyb tallerken, og hummerbisquen overhældes
- Der duppes med dild-olie fra lille pipette
- Og pyntes med frisk dild
Hovedret
- Bakken med kød og garniture tages ud en time før spisetid.
- Saucen varmes stille og roligt op
- Bakken sættes i ovnen på 180 i ca 12min, ønsker man et mere tilberedt kød, kan man give den 3-4 minutter mere
- Der kan anrettes som vist på billedet, og pyntes af med ærteskud
Dessert
- Hjertet anrettes på en lille tallerken, chokolade pynt sættes på hjertet
- Chrumble ligges ved af
Velbekomme!
Landsbykokken ønsker jer en glædelig valentines dag
Forret

Hovedret

Desert

