Valentines menu

Vejledning

Forret

  1. Brødet sættes i ovnen, 10-12min på 180
  2. Hummer bisque koges godt op
  3. Der sættes en lille gryde med vand over, der skal letkoge, og godt saltet
  4. Før servering kommes raviolier i,
  5. De skal koge 1.5 minut taget op
  6. Herefter kommers i en dyb tallerken, og hummerbisquen overhældes
  7. Der duppes med dild-olie fra lille pipette
  8. Og pyntes med frisk dild

Hovedret

  1. Bakken med kød og garniture tages ud en time før spisetid.
  2. Saucen varmes stille og roligt op
  3. Bakken sættes i ovnen på 180 i ca 12min, ønsker man et mere tilberedt kød, kan man give den 3-4 minutter mere
  4. Der kan anrettes som vist på billedet, og pyntes af med ærteskud

Dessert

  1. Hjertet anrettes på en lille tallerken, chokolade pynt sættes på hjertet
  2. Chrumble ligges ved af

Velbekomme!

Landsbykokken ønsker jer en glædelig valentines dag

Forret

suppe

Hovedret

Desert

Bestil her