Bryllupsmenuer
3 retter menu
Priser fra 450kr
Sæsonmenu april-maj-juni
Forretter
– Hvide asparges – svenske håndpillede rejer
Hollandaise sauce & urter
– Vesterhavstorsk mosaik med Isefjordstang
Cremet fiske fumé & sprøde jordskokker.
– Koldrøget færøsk laks
Saltet agurk & ørredrogn
Friséesalat med urter & blomster
Urteemulsion & sprødt rugbrød
Alle vores forretter serveres med koldhævet Manitoba-brød & pisket brunet smør
Hovedretter
– Oksemørbrad – mini tærte med løgpuré, grønne asparges & glaserede gulerødder
Pommes Anna & kraftig rødvinsglace
Ærteskud
– Pocheret glashvarre i brunet smør
Perlebygrisotto med grønne asparges & glaserede gulerødder
Muslingesauce med urteolie
– Dansk kylling fra Hopballe Mølle
Grillede porrer & syltede rabarber
Pommes Anna med trøffel
Kraftig hønseglace med estragon
Desserter
– Rabarbervariation
Mazarin – sorbet – henkogt med vanilje & stjerneanis – brændt marengs
– Citron cheesecake i citronform
– Jordbær – vanilje panna cotta – mandelcrumble – jordbærsorbet – citron timian
Juli – august
Forretter
– Hummerbisque med jomfruhummer-ravioli
Friteret porre & dild
– Koldrøget færøsk laks
Saltet agurk & ørredrogn
Friséesalat med urter & blomster
Urteemulsion & sprødt rugbrød
– Torskecarpaccio – lime & avocado – ørredrogn & friske urter
Hovedretter
– Kalvemørbrad (+35) blomkål & ærter i mini tærte med glaserede gulerødder & gulerodspuré
Nye danske små kartofler med løvstikke & smør
– Perlehønebryst – grillet polenta
Broccolini & syltede padron-peber
Kraftig hønseglace
– Grillet færøsk laks
Bok choy – nye ærter & glaserede gulerødder
Nye danske små kartofler med løvstikke & smør. Purløgs beurre blanc
Desserter
– Danske bær – citron madeleine & vaniljeis
Chokoladejord.
– Jordbær – vanilje panna cotta – mandelcrumble – jordbærsorbet – citron timian
– Chokolademousse – nøddebund & skovbærsorbet.
September – oktober
Forretter
– Rørt kalvetatar – frisk vintertrøffel
Æggeblommecreme & karse
– Rimmet kammusling – saltet agurk – ørredrogn & rugbrødscrumble
Dildemulsion
– Rødbedegravet færøsk laks
Æble – ørredrogn
Friséesalat med urter & blomster
Rygeostecreme & sprødt rugbrød
Hovedretter
– Filet af Duroc-gris – grillede pastinakker
Pommes rösti – portvinsglace
– Oksemørbrad – mini tærte med Karl Johan-puré, kantareller & majs – syltede skalotteløg
Pommes Anna & masala glace
– Krondyrfilet (+45) Karl Johan – saltbagt rødbede – confiteret kartoffel & frisk vintertrøffel – vildtglace
Desserter
– Baileys crème brûlée – mokkachokolade
– Portvinsbagte blommer – henkogte æbler & pærer – vaniljeis & brændte mandler.
– Gateau Marcel – brombær & saltet karamel
Brunet smør is.
Receptionskanapéer
Priser fra 145kr for 3 slags– Caviar på mini blinis – økologisk creme fraiche
– Rimmet kammusling – serveres i skal
Ørredrogn & dildemulsion
– Arancini med Karl Johan-puré & sort hvidløg
– Tun tatar med sesam & koriander
– Dansk sort hummer i sprød vaffel med citronperler
– Kalvetatar med æggeblommecreme & karse
– Gougères – trøffelcreme med Gammel Knas & parmaskinke
– Svenske håndpillede rejer i sprød krustade – citron mayo
– Færøsk lakserillette – i sprød skal
– Vesterhavsost – friske figner